BedrijvenVlietskade 1032
4241 WC Arkel

Nederland
Tel.: +31 (0)183-56 80 19
Fax: +31 (0)183-56 80 10
E-mail: info-nl@tremco-illbruck.com

De missie van tremco illbruck is het combineren van expertise en innovatie om te komen tot veilige en duurzame oplossingen op het gebied van verbinden en afdichten.tremco illbruck houdt zich voornamelijk bezig met het afdichten van gebouwen. 

Wij bieden oplossingen voor het afdichten van aansluitingen rond kozijnen, gevels en vloeren, waarbij we technologische kennis en praktische ervaring gebruiken en combineren. Door onze decentrale organisatie en internationale activiteiten kunnen klanten optimaal gebruik maken van onze technische know-how en kennis van de plaatselijke regelgeving op het gebied van industriële normen en milieuwetgeving. 

tremco illbruck is onderdeel van het Amerikaanse RPM, heeft meer dan 1.000 werknemers en een jaarlijkse omzet van ruim 300 miljoen Euro. We zijn een sterke producent die een breed scala oplossingen te bieden heeft aan de bouw én industrie. Mede hierdoor nemen we een leidinggevende positie in op de Europese markt. Met jarenlange ervaring als basis hebben we sterke merken kunnen ontwikkelen als tremco, illbruck en Nullifire – merken die innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en service vertegenwoordigen.

Alles onder één dak

De klanten van de tremco illbruck groep kunnen kiezen uit een breed assortiment: kitten, lijmen, pur-schuimen, band, folie, brandwerende producten en accessoires. Elk product wordt uitgebreid getest voordat het op de markt komt. Het resultaat is een hoogwaardig product met een extreem lange levensduur en garantie. De producten vormen een klein, en soms zelfs onzichtbaar, onderdeel van een constructie. Maar zijn ze niet aanwezig, dan wordt het hogere doel – een duurzame oplossing– niet bereikt! 

Ondersteuning op de werkvloer

tremco illbruck ondersteunt bedrijven met advies op maat en kennisoverdracht. Technische medewerkers bieden begeleiding op locatie. Op basis van de tekeningen en detailleringen van een woning of gebouw wordt een compleet advies gemaakt. Daarnaast verzorgt tremco illbruck theorie- en praktijktrainingen. Tijdens specifieke producttrainingen gaan aannemers, uitvoerders en werkvoorbereiders zelf met de producten aan de slag. tremco illbruck ondersteunt daarnaast ook de bouwmaterialenhandel om het kennisniveau te vergroten. Zo heeft de verwerking op de bouwplaats geen verrassingen meer.