Krachtenbundeling voorkomt bouwfouten

  • Auteur:Paul Visser
  • Datum:April 2019

Gebr. Bodegraven, fischer Benelux en illbruck bieden met De Kracht van de Combinatie een handreiking waarmee de kans op bouwfouten wordt verkleind. Van Wijngaarden Groothandel Sliedrecht is vanaf het begin betrokken bij De Kracht van de Combinatie. Onlangs organiseerden de partijen gezamenlijk een succesvolle en druk bezochte bijeenkomst.

Constanz Bothof, Sales Director Benelux bij CPG, waar het merk illbruck onderdeel van uitmaakt: “Doordat we elkaar regelmatig tegenkomen op de bouwplaats, omdat onze producten aan elkaar gekoppeld zijn, hebben we besloten de krachten te bundelen. Onder de noemer De Kracht van de Combinatie benaderen we gezamenlijk de markt. We hebben niet een nieuwe bouwmethodiek ontwikkeld, maar door de producten samen te voegen kunnen we deze efficiĆ«nter toepassen op de bouwplaats. Deze krachtenbundeling op het gebied van techniek is een handreiking om faalkosten tegen te gaan.”

Wisseling van de wacht

Door de crisis die achter ons ligt is er afgelopen jaren veel veranderd in de bouwwereld. Er wordt meer gewerkt met onderaannemers. Er is, of was, veel wisseling van de wacht. Bouwmethodes zijn veranderd, maar ook de kwaliteit van het bouwen moet gewaarborgd blijven. Met de komst van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen gaat daar ook controle op komen. Daarom vond Van Wijngaarden Groothandel het hoog tijd om een bijeenkomst te organiseren, met de partijen van De Kracht van de Combinatie. Met een opkomst van 120 bezoekers was de bijeenkomst een groot succes.

Projectgericht advies

In drie korte en krachtige sessies werd er door de techneuten van Gebr. Bodegraven, fischer Benelux en illbruck duidelijk uitgelegd wat elke van deze drie partijen te bieden heeft. In de weken na de kennisbijeenkomst konden de mensen van Van Wijngaarden Groothandel volop aan de slag om bij de bezoekers zelf op locatie of projectgericht advies uit te brengen. En daarmee wordt tevens de andere slogan van Van Wijngaarden Groothandel onderstreept: ‘actief als partner in bouw en industrie’.

Lees het volledige artikel uit Bouw & Renovatie:
Krachtenbundeling – Van Wijngaarden – Kracht van de Combinatie