Werkwijze

Heeft u een projectadvies nodig voor verbinding, verankering en luchtdichting? Mooi! De Kracht van de Combinatie geeft u in vier simpele stappen dit advies.

Afbeelding van 1. Neem contact met ons op

1. Neem contact met ons op

Moet u een project opstarten en zit u met onduidelijkheden en vragen? Heeft u hulp nodig bij een project? Zit u met vragen over verbinding, verankering en luchtdichting? De Kracht van de Combinatie denkt mee over de juiste technische invulling van de bouwdetails. Neem contact met ons op via: Contact.

Afbeelding van 2. Lever de gegevens over het project aan

2. Lever de gegevens over het project aan

Als u ons de details, een plattegrond en een aanzicht aan kunt leveren in PDF, nemen we contact met u op. Zit u nog in de ontwerpfase? Dan komen we graag een keer koffie drinken. Laat hier uw bestanden achter zodat we contact kunnen opnemen.

Afbeelding van 3. Ontvang een totaaladvies

3. Ontvang een totaaladvies

Dit soort complexe vraagstukken vragen tijd en worden door drie partijen beoordeeld voor het beste advies. Hier gaat enige tijd overheen. Heeft u haast/spoed neem dan telefonisch contact op met één van de drie partijen, zodat we gelijk mee kunnen kijken.

Afbeelding van 4. Ga met het advies naar een van onze dealers en vraag een offerte aan

4. Ga met het advies naar een van onze dealers en vraag een offerte aan

Heeft u het totaaladvies van De Kracht van de Combinatie ontvangen en gaat u deze uitvoeren? Via onze dealerlocator vindt u de dichtstbijzijnde dealer die de geadviseerde producten van de drie partijen gegarandeerd op voorraad heeft.

“DOOR DEZE INTENSIEVE
SAMENWERKING MEER EFFICIËNTIE
VOOR ONZE OPDRACHTGEVERS”

Afbeelding
Afbeelding van Brochure over totaaladvies

U krijgt één totaaladvies als het gaat om verbinding, verankering en luchtdichting

Bekijk een voorbeeld totaaladvies