14 Woningen Middenwillens fase 3 te Gouda

  • Opdrachtgever:Bouwonderneming Stout B.V.
  • Type Bouwproject:Nieuwbouw laagbouwwoningen
  • Oplevering:november 2018

Middenwillens is een nieuwe, kindvriendelijke woonwijk aan de (noord)oostzijde van Gouda. Omringd door groen en water, en vlakbij de Goudse Hout en de Reeuwijkse Plassen, wordt Middenwillens een wijk met allure.

De architectuur van de woningen in het plan Middenwillens is geïnspireerd op die van de jaren 30 van de vorige eeuw. Karakteristiek voor deze rijke bouwwijze zijn de krachtige volumes, een subtiel spel van horizontale en verticale elementen, mooie gemetselde gevels met veel reliëf, ruim overstekende pannen daken, sfeervolle erkers en een verfijnde detaillering. De uitvoering en afwerking zijn degelijk. De woningen worden voorzien van zonnepanelen op het dak en beschikken op de begane grond over comfortabele vloerverwarming.

Middenwillens fase 2 bestaat uit 55 koopwoningen, verdeeld over verschillende woningtypes: 33 rijwoningen (25 tussen- en 8 hoekwoningen), 18 twee-onder-een kapwoningen en 4 bungalows (seniorenwoningen). Deze fase is gerealiseerd en opgeleverd.

In de 3e en tevens laatste fase is ruimte voor 14 koopwoningen. Het plan omvat 2 hoekwoningen, 10 rijwoningen en 2 twee-onder-één-kap woningen. De woningen zijn wederom ontworpen in de voor Middenwillens kenmerkende jaren 30 stijl. De bouw van deze fase zal in het 1e kwartaal van 2018 van start gaan.

14 Woningen Middenwillens fase 3 te Gouda

Bekijk hier meer informatie.

  • Minder faalkosten door optimale voorbereiding
  • Tijdwinst voor de werkvoorbereider
  • Kwaliteit wordt geborgd door betere adviezen en producten
  • Persoonlijk contact met één adviseur
Bekijk onze werkwijzeNeem contact met ons op